ALT VI TRENGER ER Å TENKE LITT MER SOM PER ESPEN

Tegning: Finn Graff

 

Det har kommet en klima-nerd på tinget skriver Geri Ramnefjell i sin kommentar i Dagbladet 28.11.17 og skriver videre:

Det unike med Stoknes’ tilnærming til klimaspørsmålet, er innrammingen hans. Han vil at vi skal nærme oss saken på en annen måte enn vi er vant med. Stoknes’ påstand er at det må være noe galt med hvordan vi gjør dette i dag, siden politikken beveger seg for sakte og siden velgerne ikke har latt seg overbevise. Det fine med Stoknes er at han viser at grønn politikk ikke trenger å være ytterliggående. I motsetning til partiet sitt er han tilhenger av økonomisk vekst. Det er ikke veksten som er problemet, men utslippene. Klarer vi å kople vekst fra økning i utslipp, er vi på vei mot løsningen. ”

 

Takk for inspirerende omtale, Geir! Jeg er klar til å gi alt på Stortinget fremover.

 

Link til hele saken her